CSANA képzés

Print Friendly

Az EMMI-től kapott képzésindítási engedély és a http://www.efop311.hu/gyik/ 27. és 34. pontjára adott hivatalos válasz alapján

továbbra is 2017.01.01 után is indítjuk családi napközi működtető képzéseinket.

 

CSALÁDI NAPKÖZI MŰKÖDTETŐ TANFOLYAM INDUL!

Amíg az új képzés ki nem jön, érdemes és lehetséges elvégezni!!

 

A http://www.efop311.hu/gyik/ oldalán megjelent gyakran ismételt kérdésekre adott válasz alapján:

 

„27. Abban az esetben, ha valaki munkaviszonyt létesít egy családi bölcsőde fenntartóval, akkor a családi napközis tanúsítványával betöltheti a munkakört?

A családi napközi működtető tanfolyamról szóló tanúsítvány (A helyettes szülők, a nevelőszülők, a családi napközit működtetők képzésének szakmai és vizsgakövetelményeiről, valamint az örökbefogadás előtti tanácsadásról és felkészítő tanfolyamról szóló 29/2003. (V. 20.) ESzCsM rendelet) mindaddig elfogadható, amíg a családi bölcsőde, munkahelyi bölcsőde, napközbeni gyermekfelügyelet szolgáltatásokra vonatkozó felkészítő tanfolyamról szóló miniszteri rendelet hatályba nem lép. Azt követően pedig az új képzési rendelet határozza meg, hogy milyen módon vehető figyelembe a korábbi 40 órás (családi napközi) tanfolyamon megszerzett tanúsítvány.”

„34. A koordinátorok esetében 2017.01.01. után új munkakörbe való belépés esetén megfelel-e a régi tanúsítvány vagy csak az új, mivel a 15/1998-as NM rendelet II. sz. mellékletében az új képzés neve szerepel?

A helyettes szülők, a nevelőszülők, a családi napközit működtetők képzésének szakmai és vizsgakövetelményeiről, valamint az örökbefogadás előtti tanácsadásról és felkészítő tanfolyamról szóló 29/2003. (V. 20.) ESzCsM rendelet szerint szervezett családi napközi működtetésére felkészítő tanfolyamot végzett személy mindaddig elláthatja a koordinátori feladatokat a családi bölcsőde, napközbeni gyermekfelügyelet hálózatokban, amíg az új képzésről szóló miniszteri rendelet hatályba nem lép. Azt követően pedig az új képzési rendelet határozza meg, hogy milyen módon vehető figyelembe a korábbi 40 órás (családi napközi) tanfolyamon megszerzett tanúsítvány.”

 

 

40 órás, INTENZÍV államilag elismert kis csoportos

CSALÁDI NAPKÖZI MŰKÖDTETŐ TANFOLYAM INDUL, a szakmában neves előadók bevonásával

 

BUDAPEST

2017. május 18, 19, 20, 21.

A budapesti tanfolyam ára e-tananyaggal, vizsgával együtt: 35.000 Ft

 

Vidéki kihelyezett képzéseket is tartunk 10 főtől.

Ennek díja az utazási és szállásköltség miatt kb. 40.000 Ft/fő

 

 

Tudni kell:

A jelenlegi családi napközi működtetői tanúsítvány megszerzésével 2017-et követően is lehet családi bölcsődét nyitni, munkát vállalni az új képzésről szóló rendelet hatálybalépéséig.

 

részletek

 

Leave a Reply

Current month ye@r day *